Siinä se on – ensimmäisen Rauma Golfin Ladies Paris Openin pelattuna ja nautittuna!
Valtavasti onnea Yyteri Golfin Outi Lindgren ja Brita Heikkilä! #paris 
Onnea hopeatytöille Taija Viklund ja Oona Pernilä (KGM) ja pronssimimmit Nina Aaltonen ja Kaisa Blomster (YG)! Rauma Golfin Saustilan flika niukasti neljänsinä. #kukkakauppavallafiin ruusut kaikille 56 pelaajalle!

Voi miten oli onnenpäivä saada järjestää huippu ladyille kilpailu, jossa palloista #laitilan skumppaan kaikki oli “pinkkiä”! Teimme päivän meille naisille, meille kaikille ihanille naisille, ja se onnistui! Olemme valtavan ylpeitä ja iloisia! Rauma Golf sydämellisesti kiittää runsaasta osaanotosta ja jokaisen naisen tuomasta ja luomasta upeasta tunnelmasta! Välillä jopa sataa ripautti, mutta se ei hymyjä hyydyttänyt.

7, 10 ja 12 väylillä ratkottiin lähimmäs lippua voittajat, ja erikoispalkinnon saivat sekä koti- että vieraspelaajien parhaat Scr -tulokset.

Kiitos aivan upeista palkinnoista #Kauneusjaterveyshoitolaleila#sisustusidea#mattorauma#westlook#salonfiin #hartwall ja erityisesti pääpalkinnon takana oleva #cafesali !#paris  Merci Beaucoup!