Rauma Golfin junioritoiminta porskuttaa vahvasti eteenpäin. Kevään ja alkukesän aikana yli 1000 vielä golfaamatonta junioria tutustuu lajiimme erilaisten tapahtumien merkeissä.

Uusina harjoitusryhminä aloittavat toimintansa tyttö- ja kilparyhmä. Lisäksi Lukon ja SalBan kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen turvin harjoitusalueella liikkuu myös yhteistyöseurojen harjoitusryhmä. Ohjaajina ryhmissä toimivat seuraohjaajat ja Pro Juhis.

Seuraohjaajina ovat Ella Salminen, Lilli Tapiovaara, Ari Suonvieri, Rainer Helkkula, Olli Rasinmäki, Seija Tanhuanpää, Sakari Honkasalo, Pihla Koivisto, Tiina-Maija Jääskeläinen, Saku Näyrä ja Saku Peltonen.  Koulutamme seuraohjaajia jatkuvasti, joten uusien ohjaajien on helppo tulla mukaan – huom. omat golftaidot eivät ole esteenä mukaan tulemiselle!

Junioritoiminnassa mukana oleville junioreille on luotu uudenlainen mahdollisuus pelata golfia harrastuksen alusta alkaen ja harjoituksissakin tullaan pelaamaan aiempaa enemmän. Creen Cardin omaava aikuinen ja juniori voivat pelata 1-3 väylää ilmaiseksi normaalikentällämme milloin vain. Pelaamaan opetellaan asteittain, joten tästä syystä voit nähdä junnuja aloittamassa väylän 100m tai 150m kohdilta. Lisäksi par-3 kenttä on vapaasti juniorien käytössä.

Kansallinen golfviikko 10.-17.6.2018 keskittyy junioritoimintaan teemalla Asennetta kentälle. Rauma Golf on tietysti mukana järjestämällä tuolle viikolle erillistä juniorireille suunnattua toimintaa. Viikolle suunnitteilla lähiseurayhteistyö, seuraa tiedotusta!

Kesäkuussa, 26.6. järjestetään 24h-tapahtuma, jossa pelaajana tai muulla tavoin osallistujana voit tukea junioritoimintaa. 24h -tapahtumasta tehdään koko seuran jäsenistön tapahtuma. Lisätietoa 24h –tapahtumasta lähetetään kaikille lähempänä h-hetkeä.

Junioritoiminnasta lisätietoja Kimmo Koivistolta, numerosta 050 373 5924 tai kimmo.koivisto@utu.fi.
Ps. Samaan numeroon soittamalla tai sähköpostilla voi tehdä ilmoittautumisen harjoitusryhmään.

 

Terveisin, junioritoimikunta

Katso kattava esite Rauma Golfin junioritoiminnasta tästä