JAA tämä kaikille ei-golffaaville tutuillesi! Ole aktiivinen ja saat parhaat kaverisi mukaan viheriöille! Haastamme sinut mukaan kilpailuun “Miten monta golffaria houkuttelin mukaan”. Listataan rangella tutustuneet ja greencard -kurssin käyneet klubilla, ja merkitään suosittelija, ja kauden päätteeksi palkitaan eniten kokeilijoita tuonut. Rauma Golf tarjoaa 1 korillisen palloja kokeilijalle. Ei maksa mitään ja on mukavaa yhdessäoloa – mikä sen parempaa! Golfin peluu voi liikuttaa kaikkia lapsista isovanhempiin, yhdessä ja erikseen. Golf on parasta aikaa!

Greencardin voi ostaa itselle tai ystävälle valmistujaislahjaksi, synttäriksi tai muuten vain. Greencard -kurssien aikataulut osoitteesta
www.raumagolf.fi – Golfopetus – greencardkurssit
ja varaukset osoitteesta: juhamatti_vuorinen@hotmail.com.

Tykkää Rauma Golfista Facebookissa tai katsele kuvia Instagarmista – #raumagolf.

Lue golfpisteen artikkeli aiheesta: https://golfpiste.com/aloita-golf/golfiin-tutustuminen/miten-golfia-voi-kokeilla/