Kiitos kaikille Ella Salmisen nimikkokisaan osallistuneille ja kilpailua tukeneille henkilöille! Urheilijan tukijoukout ovat matkalla tärkeässä rollissa. Ella kiittää!

Kilpailussa oli molemmat, LP Hcp ja PB sarjat tasoitusten mukaan. Pääsarjana kuitenkin isoissa kisoissa tuttu Scratch -sarja. Lisäksi erilaisia erikoiskilpailuja. Kaikilla oli mahdollisuus huikeisiin palkintoihin.

Voit tarkastella tuloksia Rauma Golfin nettisivuilta kohdasta kilpailut/kilpailukalenteri.

KIITOS – 

Jari Rinne, Jukka-Pekka Kääntee (+tuki), Eric Neisse, Risto Varpula, Taru Rytkönen, Tero Valtonen, Harri Johansson, Jani Mäkinen, Juha S. Nieminen, Anne Salmi (+tuki), Maija Rantala, Jari Gråholm, Hannu Kämäräinen, Mikko simola, Raimo Hakala, Vesa Suojanen, Soili Numme, Jari Anttila, Sakari Suominen (+tuki), Eetu Kovanen, Kari Kauko, Jaakko Raula, Marketta Tyynysniemi, Juha Viianen, Tommi Torikka, Jukka Suominen, Pauli Saarivuori, Mika Laaksonen, Jari Rytkönen. Kilpailu ja tukimaksun maksaneet ei-pelanneet Erkki Sundelin, Rita Varjonen, Erkki Salo, Eija ja Jorma Salmi, Turto ja Arja Turtiainen, Julius Hermonen ja Niina Hyytiä.

KIITOS – 

Cafe Sali – Paulig – Silmäoptikot Palmu – Ella Salminen – PorkkanaGolf – Rauma Golf – Sorcolor