Kauden 2017 Yritysaamut pelattiin aikaisin aamulla Rauma Golfin kentällä 2 toukokuussa ja 2 elokuussa. Yhteensä neljä osakilpailua, joista 3 paras tulos otetaan huomioon. Aamun puolikkaan kisakierroksen jälkeen herkutellaan Cafe Sali Golfin aamubrunssilla. Siitä se päivä lähtee parhaiten käyntiin!

Kello 7:20 tiiaika vaatii reippaan herätyksen ja tänä vuonna urheasti paikalla olivat aktiivisimmin MarvaMedia (55 pistettä), LähiTapiola (52 pistettä), Handelsbanken (62 pistettä), Vertek sähköpalvelu (65 pistettä), Rauman Lukko (63 pistettä), Caverion (61 pistettä) ja Rolls-Royce (66 pistettä). Finaalipäivään lähtivät siis Rolls-Royce ja Vertek sähköpalvelu.

Finaalipäivä valkeni Aura Golfissa sateisena, mutta iloisena. Rollssilta paikalla olivat huikean pelin viimeisessä osakilpailussa pelanneet Jouni Raatikainen ja Hannu Kämäräinen. Vertekiltä taas kokenut kettu Kari Villanen sai peliparikseen pitkien lyöntien erikosmies Janne Jäntin. Tiukka ja vaiherikas peli päättyi tasatulokseen 36/36, mutta matemaattisesti Vertekin voittoon. Iltaa ja palkintogaalaa vietimme Tårget ravintolassa nauttien seurasta ja italialaisen pöydän antimista. Kiertopalkintokin muistui mukaan.

Kiitos tästä kaudesta yritysaamujen parissa ja kohti seuraavaa kautta!