Toukokuun ensimmäisellä viikolla Sveitsistä alkanut kilpailukausi on puolessävälissä. Kuusi kilpailua on takana ja suunnilleen saman verran edessä.  Kiertue jolla pelaan on LET Acces Series eli naisten Euroopan haastajakiertue. 

Alkukauden kilpailut on mennyt kaksijakoisesti. Vaikka tulokset eivät ole olleet sellaisia mitä olisin halunnut, olen pystynyt kehittämään omaa peliäni parempaan suuntaan joka viikko. 

3-4 birdien tekeminen kierroksella helpottaisi huomattavasti pelaamista ja pääsyä par- tuloksiin ja alle. Se vaatii hyvää avausta väylälle, hyvää lähestymistä lähelle lippua ja putin upottamista. Vai mitä 😉

Tällähetkellä on menossa muutama harjoitusviikko, joten on ollut ilo käydä pelaamassa hyväkuntoisella kentällä Pomppusissa. Pidetään me pelaajat myös huolta kentästä paikkaamalla lyönti- ja alastulojäljet! Nähdään Pomppusissa!

Jos et jo seuraa, niin kannattaa laittaa seurantaan Instagramissa ja Facebookissa @ellasalminengolf, näin pysyt matkassa mukana!