Hyvät Rauma Golfin jäsenet,

Tilanne Suomessa ja maailmalla on meille kaikille uusi ja ennen kokematon. Valtiovallan asettama poikkeustila on vakava toimenpide ja se pitää myös ottaa vakavasti. Epätietoisuus tulevasta vaivaa monen mieltä ja ihan syystä. Tilanteet kuitenkin muuttuvat ja kehittyvät päivittäin, minkä takia tarjolla on vain ennusteita tulevasta.

Rauma Golfissa on kuitenkin tällä hetkellä pelikauden avaamiseen tähtäävät toimenpiteet täydessä käynnissä. Kentän talvehtimisen ja kentänhoidon osalta tilanne on hyvä. Avaamispäätös tullaan tekemään Valtioneuvoston, THL:n, Golfliiton ohjeistuksiin ja kentän kuntoon perustuen.

Tämän hetken ohjeistuksen mukaan olemme päättäneet, että tapahtumat, kurssit ja muu yhteistoiminta on toistaiseksiperuutettu. Rauma Golfissa näitä ohjeistuksia halutaan noudattaa erittäin tiukasti ja näin ollen Rauma Golfin palvelut eivät tällä hetkellä ole käytettävissä. Tiedotamme mahdollisista muutoksista erikseen.

Seuran toimisto palvelee toistaiseksi normaalien aukioloaikojen mukaan arkisin klo 9.00-16.30. Asiakaspalvelu suoritetaan ainoastaan puhelimitse sekä sähköpostilla. Kausimaksut on laskutettu tänään ja noudatamme kausimaksujen osalta joustavaa maksuaikaa.

Toivomme, että kun jäsenemme vierailevat auki olevilla kentillä, niin noudattaisimme kentän ja viranomaisten antamia ohjeistuksia erittäin tiukasti. Näin jokainen kantaa vastuunsa vallitsevan tilanteen hillitsemiseksi.

Golfliitto julkaisi 17.3. päivitetyn tiedotteen (alla linkki tiedotteeseen), jossa annetaan seuraavat ohjeet golfin harrastajille COVID-19-tartuntojen ehkäisemiseksi:

 • Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Kädet kannattaa pestä erityisesti kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut.
 • Jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.
 • Vältä kättelyä pelikavereiden ja muidenkin kanssa.
 • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
 • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.
 • Voit epäillä koronavirustartuntaa, jos sinulla on kuumetta, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai hengenahdistusta. Jos taudin oireet ovat lieviä etkä kuulu riskiryhmiin, lääkärin tekemää taudinmääritystä ei pääsääntöisesti tarvita, vaan taudin voi sairastaa kotona.
 • Terveydenhuollon yksiköihin ja Päivystysapuun tulee olla yhteydessä ainoastaan, jos vointi on sellainen, että kotihoito-ohjeilla ei pärjää. Päivystysapu-palvelun ja terveyskeskusten turhaa kuormittamista tulee välttää, jotta kiireellistä hoitoa tarvitsevat henkilöt saavat apua nopeammin.
 • Jos sinulla on lieviäkin hengitystieinfektion oireita, kannattaa pysytellä kotona.

 

 • Pelikentällä:
  • pidetään lipputanko aina reiässä. Nosta pallo varovasti reiästä, jotta reikä ei vaurioidu.
  • nosta vain oma pallosi reiästä.
  • älä lainaa pelikaverin mailoja.
  • nauti ulkoilmasta ja pelistä, pidä positiivinen vire yllä ja hymyile!

 

Seuraamme viranomaisten ja Golfliiton ohjeita ja tiedottamista tarkasti. Keskustelemme myös alan toimijoiden kanssa ja haemme parhaita mahdollisia ratkaisuja tähän poikkeukselliseen tilanteeseen. Mikäli Golfliitolta tai viranomaistahoilta tulee uusia ohjeistuksia tai määräyksiä, niihin reagoidaan ja jäsenistöä tiedotetaan tarpeen mukaan golftoimintaan liittyvissä asioissa.

Jäsenistön tukea ja ymmärrystä tarvitaan nyt ja lähitulevaisuudessa. Haluamme kantaa oman vastuumme asiasta tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ja uskomme siihen, että selviämme tästä yhdessä. Ennen kaikkea prioriteettina on tällä hetkellä terveys!

Ystävällisin terveisin

Rauma Golf