Peliryhmät ja harjoitusalueet 27.4 alkaen

Haluamme kiittää kaikkia jäseniä alkukauden runsaiden ohjeistuksien ja rajoitusten erinomaisesta noudattamisesta, kiitos. On ollut ilo seurata miten säntillisesti olemme ohjeistukset sisäistäneet ja miten erinomaisest olemme näitä noudattaneet.

Tällä hetkellä tilanne on se, että golfliitto on tarkentanut ohjeistuksia siten, että peliryhmäkokoa voi paikallisen tilanteen mukaan muokata ja 2hlön maksimikoko ei ole enää “pakollinen”. Rauma Golfin hallitukset ovat eilen tehneet päätöksen, että otamme 4 hlön ryhmät käyttöön ensi maanantaina. Samoin poistamme varausrajoitukset, koska ryhmäkoon kasvaessa kentän kapasiteetti varmasti riittää meille kaikille. Muilta osin aiemmat ohjeistukset säilyvät ennallaan. Pelaamiseen liittyen on huomattu, että pienoinen ongelma koituu siitä, että osa pitää tauon ja osa ei. Asiaa ei myöskään ohjeistettu kauden alussa. Ohjeistus tauon pitämiseen on, että taukoa ei pidetä 9-reiän välissä, koska suurin osa pelaajista pelaa ilman taukoa.

Nyt kun ryhmät palaavat “normaaleiksi” niin samalla jokaisen pelaajan ja jäsenen henkilökohtainen vastuu omasta toiminnasta kasvaa. Suosittelemme käyttämään tervettä maalaisjärkeä ryhmävalinnoissa ja erityisesti huomioimaan riskiryhmäläiset. Muistathan myös pitää turvavälin 2m koko alueella, koska pelaajamäärä tulee lisääntymään ryhmäkokojen kasvaessa. Covid19 ei missään nimessä ole vielä ohi ja edelleen on noudatettava ohjeistuksia ja rajoituksia. Suosittelemme edelleen pienryhmissä pelaamista. Haluamme painottaa pelaajan vastuuta, koska ellemme noudata ohjeita riittävän hyvin, niin joudumme rajoittamaan ryhmäkokoa pienemmäksi. Pidetään siis yhdessä huolta siitä, että pääsemme nauttimaan keväisestä kelistä pomppusten erinomaisessa kunnossa olevalla kentällä.

Harjoitusalueet otetaan käyttöön seuraavin periaattein ensi maanantaina klo 12.00.

– Rangelle tulee 6 mattoa, joista lähimpänä pallokonetta olevat ovat ensisijaisesti kentälle lähtijöiden lämmittelyyn tarkoitetut. Rangelle ei saa kokoontua vaan odota vuoroasi sallittavan etäisyyden päässä. Huomioithan rangen pienen kapasiteetin, joten ruuhkan sattuessa, lyö vain yksi kori ja anna vuoro seuraavalle.

– Puttigriinille tehdään 3 reikää ja yhtäaikaisesti griinille voi mennä ainoastaan 3 henkilöä.

– Chippialueelle max 3 henkiöä samaan aikaan

-Par3 kentälle vain 3 ryhmää samaan aikaan.

– Pallokone on toiminnassa, pallokorit eivät, joten ota oma muovipussi mukaan rangelle. Kosketa palloja vain hanska kädessä.

Pallokortteja voi noutaa arkisin klo 9-16 ja maksutavaksi käy ainoastaan tilisiirto. Pallokorttien osalta ja muissakin tarpeissa ota yhteyttä joni.ylen@raumagolf.fi tai soita 0449744189. Klubi on edelleen kiinni ja toimistolla päivystetään pääsääntöisesti klo 9-16, suosimme kuitenkin etäasiointia.