Otamme Rauma Golfin kisoissa sähköisen tulospalvelun käyttöömme.

Alla ohjeistus sähköisen tulospalvelun käyttämiseen.

OHJEET NEXGOLF MOBILE SCORES – MOBIILI-TULOSKORTIN KÄYTTÖÖN

1. Sovelluksen haku ja lataus
Lataa sovelluskaupasta NexGolf-sovellus. Se löytyy niin Google Play –kaupasta, kuin Applen App Storestakin hakusanalla “NexGolf”.

Valitse NexGolf –sovellus eli ’appi’ ja lataa se puhelimeesi. Riittää, että olet ladannut sovelluksen. Mutta, jos jo innostuneena tulit kirjautuneeksi sisään omilla NexGolf-jäsentunnuksillasi, ok, mutta älä etene sen pitemmälle. Sillä, tuloskortin täyttämistä varten sinun tulee kirjautua ulos, koska tuloskortti täytetään erityisellä koodilla, joka lähetetään kilpailuohjelmasta. Tunnus lähetetään sinulle kilpailuohjelmastamme kun kilpailun lähdöt on tehty ja julkaistu, ja kun oma lähtöaikasi on toteutunut, ei aiemmin.

2. Kirjaudu sovellukseen – Tuloskortin syöttäminen

Kirjaudu sisään sovellukseen tulospalvelukoodia käyttäen, joka kirjoitetaan sellaisenaan NexGolf-käyttäjätunnus –kenttään. Jätä muut kohdat tyhjäksi. Hyväksy käyttöehdot. Ohjelma ilmoittaa seuraavaksi ’Tervetuloa vierailijatilaan’. Sulje ohje.

Valitse sitten ’Seuran kilpailut’, jonka luona on punainen pallo osoituksena siitä, että aktiivinen kilpailu odottaa tuloskortin syöttämistä. Klikkaamalla palloa pääset etenemään tuloskortin syöttämiseen. Kun tulokset on syötetty ja vahvistettu, kortti lopuksi allekirjoitetaan. Jos allekirjoitettua korttia tarvitsee korjata, ota yhteys caddiemasteriin/kilpailun järjestäjään.

Video-opastus tuloskortin syöttämisestä oheisesta linkistä:

http://nexgolf.fi/nms