Juniorigolfin hyväksi Rauma Golf järjestää yhteistyössä OP Länsi-Suomen kanssa 30.8.2020 Länsi-Suomen omistaja-asiakas Open kilpailun OP:n kilpailun yhteydessä eri tahoille annetaan mahdollisuus osallistua RG:n junioritoiminnan tukemiseen. Tukemisen vaihtoehtoja on kolme, joista tukija itse päättää millä tavalla toimii.

Tukitapa 1. OP omistajajäsen kisoissa pelaajat voivat maksaa itse määrittelemänsä kiinteän tukisumman oman seuransa junioritoiminnan hyväksi. Kiinteän summan maksaminen mahdollistetaan kaikille halukkaille, eli yrityksille ja yksityishenkilöille, joiden ei ole välttämätöntä olla mukana kisassa.

Tukitapa 2 Toisena vaihtoehtona on maksaa kisan aikana itse tai kaverin tekemästä par tai parempi väylätuloksesta ennalta itse määrittelemä summa seuran junioritoiminnalle. (Esimerkki: Pelaaja sitoutuu maksamaan jokaisesta tekemästään par tai parempi väylätuloksesta 2€. Pelaaja tekee viisi par tulosta kisan aikana. Maksettava summa 5×2€ = 10€). Tällä toimintamallilla pelaajat voivat haastaa myös toisiaan (Esimerkki: ”Maksan Pekan jokaisesta par tai parempi väylätuloksesta 5€ ja Pekka maksaa saman summan minun par tai parempi väylätuloksesta”).

Tukitapa 3 Pelaaja voi hankkia etukäteen tukijan, joka maksaa jokaisesta pelaajan par tai parempi väylä tuloksesta ilmoittamansa summan seuran junioritoiminnan hyväksi (Esimerkki: Yritys x maksaa nimetyn pelaajan kisassa tekemistä par tai parempi väylätuloksista 10€. Pelaaja tekee kuusi par tulosta. Yritys maksaa seuralle 60 €).

Rauma Golf kiittää OP Länsi-Suomea ja kaikkia tukijoita!