Olemme keskustelleet kenttätoimikunnassa tulevan syksyn ja talven pelaamisesta. Kokouksen päätöksellä tulemme seuraamaan täysin sääolosuhteita ja sen perusteella teemme ratkaisut koskien kentän kesäviheriöiden käyttöä. Kuitenkin niin, että viimeistään 31.10.2020 on viimeinen pelipäivä kesäviheriöin täällä Pomppusissa. Toivotaan siis hyviä säitä, jotta saamme nauttia kesäviheriöistä koko lokakuun ajan.

31.10.2020 jälkeen pelaaminen siirtyy talviviheröille. Tänä vuonna sillä poikkeuksella, että talviviheröille asennetaan ihan oikeat kupit ja “viheriöiksi” leikataan 12mm leikkuukorkeudella viheriöitä muistuttava alue. Talviviheriöt ovat käytössä läpi talven ja pelaaminen on aina mahdollista kun sää vain antaa siihen mahdollisuuden. Huomioikaa, että jäiselle kentälle meno ehdottomasti kielletty. Jos väärinkäytöksiä syntyy on meillä ainut mahdollisuus tällöin poistaa talviviheriöt. Aktiivista kentänhoitoa emme pysty talvella järjestämään, joten toivomme jäseniltämme “hoitavaa” otetta talvipelaamiseen.

Klubin aukioloaikoja tullaan kaventamaan entisestään syksyn edetessä. Ensi viikosta alkaen klubi on auki 10.00 – 16.00.