Olemme aktivoineet golfautojemme ajorajoitteet kentällämme ja sen  lähialueilla. Rajoitteilla suojellaan erityisesti viheriöitä ja niiden lähistöjä sekä parannetaan autoilla pelaavien turvallisuutta. Rajoitteiden lisäksi autojen näytöillä näkyy viikolta 34 alkaen myös etäisyys auton sijaintipaikasta edettävän väylän viheriön keskelle.

Edellä mainituilla rajoitustoimenpiteillä autojen nopeutta säädellään tietyillä alueilla ja esimerkiksi viheriöille autojen pääsy on estetty kokonaan. Näin vaikkapa sateiden pehmentämää kenttää pystytään suojelemaan paremmin autojen aiheuttamilta vaurioilta. Lisäksi autojen ajaminen pois kentän välittömästä läheisyydestä on estetty. Mikäli käytät autoa pelatessasi ja kuulet merkkiäänen, niin auton näyttöön tulee tietoa, jota kannattaa seurata.

Ajoreittien määrittelyä säädetään vielä kuluvan kauden aikana, jotta pelaaminen auton kanssa olisi mahdollisimman sujuvaa ja kentän kunnon kannalta optimaalista.